Welkom bij Systhema Holding B.V.


Professioneel, betrokken en efficiënt. Het is zomaar een greep uit de vele kwaliteiten van Systhema. Wij zijn een zeer ervaren ICT-bedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van maatwerksoftware of standaardpakketten. Of u nu vraagt om een nieuw informatiesysteem of een partnership in software-development, wij zorgen dat u precies krijgt waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Binnen de tijd en het budget. Daarnaast zijn wij expert in het detacheren van ervaren professionals binnen uw bedrijf. Bij alles wat wij doen, staat een heldere, professionele aanpak voorop.


NUL

Systhema Consultancy is gespecialiseerd in het detacheren van ervaren ICT-professionals binnen bedrijven. Om welke oplossing het ook gaat, wij hebben dé experts tot onze beschikking die overal zo aan de slag kunnen. Of het nu gaat om één professional of een heel team. Systhema is expert in het ontwerpen, ontwikkelen en managen van maatsoftware, standaardpakketten en internetoplossingen.

Naar Consultancy

NUL

Systhema Informatietechnologie is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en managen van maatsoftware, standaardpakketten en internetoplossingen. Of u nu vraagt om een nieuw klantensysteem, een gebruiksvriendelijke database, een goede webwinkel of een partnership in softwareontwikkeling, wij zorgen dat u precies krijgt waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Binnen de tijd en het budget.

Naar Informatietechnologie


Nieuws


Systhema nieuws:

Systhema jubileum partner op Stabu-40 Event.......Lees verder >>

STABU en Systhema gaan samenwerken. Op dinsdag 26 mei 2015 hebben STABU en Systhema.....Lees verder >>


Vacatures


Op dit moment heeft Systhema geen opstaande vacatures.


Onze referenties