Systhema nieuws


Systhema jubileum partner op Stabu-40 Event

STABU bestaat 13 oktober 40 jaar. Ter ere van dit jubileum wordt er op 3 november in Fort Voordorp te Groenekan een STABU Event georganiseerd. Systhema is aanwezig op dit event als jubileum partner en zal aldaar haar nieuwste product voor de bestekschrijvers, S-Bestek, introduceren. Tijdens dit event is lokaal "Ruigenrok" gereserveerd voor Systhema en kunt u dus S-Bestek zelf komen bekijken tijdens onze presentaties en staan we open voor alle vragen.


Introductie S-Bestek besteksoftware 1.0

Met de eerste versie, welke dus na 3 november beschikbaar komt, kan de gebruiker een Stabu2 of BWBRD werksoorten bestek maken. Daarnaast is er hard gewerkt aan een nieuw en modern S-Bestek portal zodat we goed voorbereid zijn op de toekomst.


S-Bestek is de eerste op STABU BWBRD web based bestekprogrammatuur voor de bouw. Onze eerste doelgroep is de “kleinere” bestekschrijver, met hoge ambities, die een beperkt aantal bestekken per jaar maakt. In het verleden waren de licentiekosten voor deze groep vaak te hoog en daardoor onbereikbaar. Daarom hebben wij in samenwerking met STABU de weblicentie ontwikkeld waarbij betalen per bestek mogelijk wordt. Onze applicatiearchitectuur is geschikt om in korte tijd nieuwe functionaliteiten te implementeren. Op dit moment werken we hard aan de ontwikkeling van STABU BWBRD Bouwsystemen & Installaties welke in het vierde kwartaal beschikbaar komt in S-Bestek. Omdat S-Bestek een web applicatie is, zijn stelt het weinig eisen aan uw computer en is besturingssysteem onafhankelijk. Integratie en koppelingen met internet gerelateerde toepassingen leveranciers websites, bestekservices en andere web software zijn vanuit S-Bestek eenvoudig te realiseren. Daarmee positioneert S-Bestek zich als een solide bestekverwerker binnen de keten van de bouwinformatie-uitwisseling.


Zie ook :Stabu.org/jubileum
Terug naar nieuws overzicht


Nieuws


Systhema nieuws:

STABU en Systhema gaan samenwerken. Op dinsdag 26 mei 2015 hebben STABU en Systhema.....Lees verder >>


Vacatures


Op dit moment heeft Systhema geen opstaande vacatures.


Onze referenties