Systhema Nieuws


Systhema jubileum partner op Stabu-40 Event

STABU bestaat 13 oktober 40 jaar. Ter ere van dit jubileum wordt er op 3 november in Fort Voordorp te Groenekan een STABU Event georganiseerd.


Systhema is aanwezig op dit event als jubileum partner en zal aldaar haar nieuwste product voor de bestekschrijvers, S-Bestek, introduceren. Tijdens dit event is lokaal "Ruigenrok" gereserveerd voor Systhema en kunt u dus S-Bestek zelf komen bekijken tijdens onze presentaties en staan we open voor alle vragen. Introductie S-Bestek besteksoftware 1.0

Lees meer

STABU en Systhema gaan samenwerken

Op dinsdag 26 mei 2015 hebben STABU en Systhema Informatietechnologie B.V. hun handtekening gezet onder de BWBRD Exploitatieovereenkomst. Systhema is daarmee het eerste bedrijf met STABU BWBRD web gebaseerde bestekprogrammatuur voor de bouw. Marc Verhage, algemeen directeur van STABU: “STABU is ruim 38 jaar aan het bouwen aan de STABU-systematiek. Begin januari 2015, na een investering van enkele jaren, is de vernieuwde systematiek op de markt gebracht. Gedurende dit jaar worden er updates en verbeteringen doorgevoerd. Wij geloven dat dit voor de toekomst de specificatiestandaard van Nederland wordt en dat de bijbehorende database de basis zal zijn om bouwprojecten te voorzien van de juiste producten. ICT-bedrijf Systhema heeft haar moderne bestekverwerkingssoftware S-Bestek aangepast op BWBRD. Omdat Systhema de enige softwareleverancier is met een volledig web based bestekprogramma hebben we gezamenlijk een nieuwe licentiestructuur ontwikkeld, ondertekend en software ontwikkeld. Dit onderschrijft de potentie van de systematiek.”


Systhema Informatietechnologie

Het bedrijf Systhema Informatietechnologie maakt diverse softwareoplossingen en vervolgens levert Systhema Consultancy de handjes en voetjes. Martin Wijnands (Algemeen directeur Systhema): "Een deel van onze oorsprong ligt in het maken van bouwcalculatiesoftware, aannemers-, elementenbegrotingen maar ook diverse logistieke pakketten en procesbesturing. Hoewel we ons ook op andere marktsegmenten hebben geconcentreerd is de affiniteit met de bouwbranche nooit verloren gegaan. Onze opgedane kennis van applicatie integratie en informatie architectuur wordt een steeds belangrijker onderwerp in bouwapplicatiewereld.”

Lees meer

Overheid kan legacy IT stap voor stap upgraden

De kunst is om enerzijds top down duidelijke toekomstbeelden neer te zetten over zowel de ambities als de huidige beperkingen van het IT-landschap en anderzijds bottom up met kleine stapjes daar consistent naar toe te werken.

Lees meer

App herkent 80 procent van alle soorten huidkanker

De app SkinVision kan huidkanker in 80 procent van de gevallen herkennen, dat blijkt uit eerste resultaten van het wetenschappelijk onderzoek dat de afdeling Dermatologie van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven doet naar de app.

Lees meer

Nieuws


Systhema nieuws:

Systhema jubileum partner op Stabu-40 Event.......Lees verder >>

STABU en Systhema gaan samenwerken. Op dinsdag 26 mei 2015 hebben STABU en Systhema.....Lees verder >>


Vacatures


Op dit moment heeft Systhema geen opstaande vacatures.


Onze referenties