Welkom bij Systhema Informatietechnologie B.V.


NUL

Systhema Informatietechnologie is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en managen van maatsoftware, standaardpakketten en internetoplossingen. Of u nu vraagt om een nieuw klantensysteem, een gebruiksvriendelijke database, een goede webwinkel of een partnership in softwareontwikkeling, wij zorgen dat u precies krijgt waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Binnen de tijd en het budget.


Bij alles wat wij doen, staat een heldere, professionele aanpak voorop. Als u kiest voor Systhema, kiest u voor efficiency, betrokkenheid en kwaliteit.


Diensten

Uw bedrijf blijft zich voortdurend ontwikkelen. Al is het maar om de concurrentie steeds een stap voor te zijn. Maar ook omdat de markt in snel tempo verandert, er met regelmaat nieuwe wet-en regelgeving wordt ingevoerd, nieuwe hardware wordt gelanceerd of omdat we veranderingen plaatshebben in de infra-architectuur. Dat betekent dat u er steeds voor moet zorgen dat uw ICT-processen up-to-date blijven. Systhema kan dat voor u doen. Er zijn standaardpakketten die steeds aangepast kunnen worden aan uw werkwijze, maar u kunt ook kiezen voor software die exact voldoet aan uw wensen: maatwerksoftware. Systhema heeft uitgebreide ervaring met het realiseren van deze oplossingen met behulp van de meest actuele technologie. Wij ontwikkelen websites, webwinkels en verbeteren of vernieuwen uw complete automatiseringssysteem. Systhema heeft veel verschillende maatwerkprojecten gerealiseerd voor verschillende partijen. Meer informatie daarover vindt u bij onze referenties.

Meer Diensten

Aanpak

Systhema organiseert in samenwerking met O-I-V de opleiding InformatieVoorziening.

Systhema kan op verzoek het gehele ontwikkel- en implementatietraject van begin tot eind voor u realiseren. Wij verrichten gedegen marktonderzoek en stellen naar aanleiding daarvan een businessplan op. Samen met u formuleren we vervolgens de eisen voor het te ontwikkelen pakket: hoe wordt er binnen uw bedrijf gewerkt, waar is behoefte aan en hoe kunt u zo actueel mogelijk zijn en blijven? Daarbij gebruiken we use cases, zodat we precies kunnen benoemen waar uw systeem aan moet voldoen. Pas als de functionaliteit goed is, wordt begonnen met het ontwikkelen van de software. Onze medewerkers zorgen daarnaast voor de implementatie van de software, de begeleiding en eventueel opleiding van uw mensen en zij blijven beschikbaar voor de nazorg.

Meer Aanpak

Opleidingen

Systhema werkt samen met diverse partners voor het organiseren van opleidingen.

Informeer naar de mogelijkheden.


Nieuws


Systhema nieuws:

Systhema jubileum partner op Stabu-40 Event.......Lees verder >>

STABU en Systhema gaan samenwerken. Op dinsdag 26 mei 2015 hebben STABU en Systhema.....Lees verder >>


Vacatures


Op dit moment heeft Systhema geen opstaande vacatures.


Onze referenties